Skip to main content

OFA i 2024!

OFA vil i løpet av 2024 presentere nye prisutdelinger, arrangementsdatoer og kategorier. Dersom du har innspill til oss, eller ønsker å involveres i norsk motebransjes største bransjearrangement, hører vi gjerne fra deg!

Som Norges største motebegivenheter, vil OFA å fortsette å utvide sitt engasjement i motebransjen.

I 2024 vil vi introdusere nye priskategorier. Vårt mål er å fremme talentfulle designere, kreative konsepter, bærekraftige initiativer og mangfold i norsk motebransje. Ved å introdusere nye kategorier vil vi skape en bredere plattform for å anerkjenne og støtte mangfoldet av talenter som finnes i vårt land.

OFA vil igjen skape den perfekte arenaen for å vise frem det beste av norsk mote og design, samtidig som det gir muligheten for å knytte verdifulle forbindelser og nettverk.

Vi vil gjerne høre dine innspill og ideer! OFA er alltid åpen for samarbeid og innspill fra folk som deler vårt samfunnsengasjement. Hvis du har forslag , ønsker å nominere noen til en pris eller har andre tanker om hvordan vi kan gjøre arrangementet enda bedre, er vi takknemlige for å motta dine tilbakemeldinger. Vi ønsker å skape et fellesskap og et bransjearrangement som engasjerer og reflekterer det beste innen norsk mote.

Ta gjerne kontakt med oss via vår nettside eller sosiale mediekanaler. Vi ser frem til å høre fra deg og samarbeide for å gjøre Oslo Fashion Awards 2024 til en uforglemmelig suksess!