Skip to main content

OFA på Instagram

Vi er glade for å kunngjøre at Oslo Fashion Awards har nå etablert sin offisielle tilstedeværelse på Instagram! Ved å følge oss der, vil du enkelt kunne holde deg oppdatert på alt som skjer med OFA. Vi ønsker alle våre fantastiske følgere for deres støtte.

Som en del av vår nye tilnærming til sosiale medier, vil vi dele spennende oppdateringer om kommende arrangementer, motetrender, intervjuer med fremragende designere og mye mer.

Vår Instagram-konto vil være et visuelt inspirasjon, der vi vil presentere fantastiske bilder og videoer som fanger øyeblikket og skaper bedre innsikt i OFA sitt arbeid. Vi vil også legge ut bakom-scenen-innhold fra våre arrangementer, slik at du kan få et innblikk i hvordan alt kommer sammen. Du kan forvente å se inspirerende motevisninger, kjendisgjester, kreative stylingtips og mye mer.

Vi ser frem til å engasjere oss med vårt publikum på Instagram og ønsker å høre dine meninger og ideer. Så følg oss nå på @oslofashionawards og bli med på vår spennende reise gjennom moteverdenen! Sammen kan vi feire og promotere det beste innen norsk mote, design og livsstil trender.